Személyes adatok védelme

Minden olyan személyes adatot, amelyet felhasználóként vagy látogatóként ad meg nekünk, csak a Kelan Collection webhelyhez (kelan.hu) kapcsolódó legjobb szolgáltatások nyújtása érdekében használunk. 

A Kelan Collection (kelan.hu) oldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével, a felhasználó kijelenti, hogy kifejezetten és egyértelműen hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait, a Kelan Collection adminisztrátorai (kelan.hu) a jövőben.a következő célokra feldolgozzák és használják:

A személyes adatokat tárolja és a felhasználók tájékoztatására használja a Kelan Collection (kelan.hu) oldalon nyitott felhasználói fiókban található rendelések állapotáról, valamint a kínált termékek és szolgáltatások értékeléséről.  

Az online fizetésekhez kért információ a fizetési folyamatok használatának feltételeitől függ, és a Kelan Collection (kelan.hu) nem fogja kérni vagy tárolni a kártyával kapcsolatos adatokat.

Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van az adatok bizalmas kezelésének feltételeivel kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk  kapcsolati űrlapunk kitöltésével vagy a contact@kelan.hu e-mail címen